• naturmedisin@icloud.com
  • 473 37 936

Hormonyoga

Er en fysisk yoga som er utviklet for å påvirke kjertelsystemet. Den består av yogateknikker som kan brukes forebyggende for en bedre overgangsalder, og den retter seg spesielt til hormonproduksjonen i eggstokker, skjoldbruskkjertelen, hypofysen og binyrene.

Vi anbefaler yogaen til kvinner som ønsker mer vitalitet og balanse i overgangsalderen, til kvinner som sliter for eksempel med å bli gravide, som har problemer med PMS, som sliter med endometriose og mye mer.


Tilbakemelding

SUR KROPP MED MUSKELSMERTER

Jeg har vært flere ganger hos Nicole både for å få massasje (blant annet sjokolademassasje) og for å få veiledning angående kosthold. Jeg har i det siste hatt muskelsmerter i den ene armen og i beinet, og Nicole mente at det kunne skyldes feil kostold og for mye syre i kroppen. Derfor har hun anbefalt at jeg skulle gå over på et kosthold basert på matvarer som er basiske.
Dette har jeg nå gjort i ca 3 uker, og allerede etter den første uka kjente jeg bedring. Smerten i beinet ble borte, og armen gjorde også mindre vondt.
Bonuspoeng ved dette er at jeg samtidig mistet noen kilo. Så all ære til Nicole:-))
Og sjokolademassasjen var bare helt fantastisk, så den anbefaler jeg alle som trenger å stresse ned og føle seg litt luksuriøse!


Din tilbakemelding teller! Send oss noen ord om hva du synes var spesielt bra eller hva vi kunne ha gjort anderledes!