• naturmedisin@icloud.com
 • 473 37 936

Hvordan jobber jeg som Heilpraktiker med Naturmedisin?

 

Balance

Jeg jobber med de angitte terapiformene og starter alltid med en omfattende anamnese (innhenting av informasjon om deg) og spør for eksempel etter sykdomshistorie, forkjærlighet og aversjoner. Jo mer informasjon jeg kan få, desto bedre kan behandlingen bli tilpasset til deg.

En Heilpraktiker jobber som en detektiv og er alltid på leting etter årsaken til sykdommer, derfor trengs det ofte også en del gjennomføring av tester, som for eksempel:

 • matintoleransetest
 • urin-test
 • og mye mer for å avrunde diagnosen

Etter en omfattende anamnese og en blodanalyse ved hjelp av mørkefeltmikroskop kommer jeg med behandlingsforslag.
Hva slags behandlinger jeg gjennomfører skjer i samarbeid med pasienten. Jeg tar meg alltid tid til mine pasienter og hjelper med rådgivning og veiledning.
Jeg bruker homeopati, urter , supermat og koppingmassasje for å rense og avgifte kroppen, som ofte trengs for å sette i gang helbreding i kroppen. I mange tilfeller ligger det en ubalanse i tarmen som kan skape store helseproblemer. Jeg tilbyr øreakupunktur i kombinasjon med klassisk akupunktur ved energetiske ubalanser eller til å forebygge forstyrrelser.

 • cellesalter
 • kosttilskudd
 • Urtete
 • eller enkle matvarer

anbefaler jeg ofte for å støtte behandlingen. Du kan få veiledning av meg i form av gode råd innen kosthold, akupressur og annet for å hjelpe deg selv når du er hjemme. Hos en Heilpraktiker kommer du alltid til å oppleve at det brukes forskjellige terapier, det er alltid avhengig av helsetilstand hos pasienten. Noen ganger jobber jeg med å finne årsaken, andre ganger jobber jeg symptomatisk, for eksempel ved smerter eller andre ubehag, og jeg støtter med råd og omsorg. Jeg jobber også  forebyggende for å unngå funksjonsforstyrrelser i kroppen.

Hva er Naturmedisin?

Naturmedisin har utviklet seg tusen år før eller parallelt med den tradisjonelle, vestlige medisin.

Eksempler for naturmedisinske systemer er:

 • ayurvedisk
 • kinesisk medisin

Til naturmedisin hører for eksempel:

biologiske terapiformer som benytter naturlige substanser som:

 • urter
 • planteoljer
 • spesielle dietter
 • og/eller vitaminer
 • tradisjonell naturmedisin som er flere tusen år gammel og til den tilhører for eksempel:
 • den tradisjonelle kinesiske medisin, som er sammensatt av flere enkeltelementer i Kina
 • den gamle indiske medisin
 • den tradisjonelle europeiske medisin
 • alternativ medisin
 • bachs blomsterterapi
 • fargeterapi
 • biokjemi etter Schüssler og cellesalt

 


Tilbakemelding

FANTASTISK BEHANDLING MED HEILPRAKTIKK

Jeg har de siste årene gått til forskjellige behandlere som i seg selv har vært flinke i sitt fag. Det som skiller Nicole fra andre behandlere jeg har vært hos, er at hun har en mer helthetlig tankegang og kunnskap. Hun har en mentalitet som gjør at det finnes "flere veier/behandlingsteknikker til Rom". Det jeg har oppdaget, er at hvis jeg skal bli frisk, bør jeg ta tak i sammenhengene og ikke bare behandle symptomene. Nicole ser disse sammenhengene.

Uten å gå i detalj, så har jeg gradvis følt meg bedre etter å ha vært hos Nicole. Derfor har jeg sendt kjæresten min dit, og hun har fått behandling for problemer hun har lett etter en løsning på i flere år. Både hun og jeg har merket forbedringene. Derfor har jeg også anbefalt Nicole til andre.

Fordeler jeg har oppdaget ved å bruke Nicole:

- Hun ser sammenhenger. Eksempel: Jeg kan komme å si at jeg har vondt i høyre side av foten, så spør hun meg om jeg klør bak øret (noe jeg ikke hadde tenkt på), og kommer frem til problemet.

- Hun bruker flere behandlingsteknikker og tilpasser dem etter behov

- Når jeg forteller om en behandlingsteknikk hun ikke bruker, men som jeg har prøvd ut er hun veldig åpen for nye måter å gjøre ting på. Hennes mål er å få pasienten frisk, ikke at jeg kun må bruke hennes metoder.

- Hun har ofte små tips og triks, som er gratis, som du kan ta med deg hjem. Punkter å trykke på, metode for å teste Candida eller matallergi osv.

- Hun har en genuin interesse for det hun driver med, og det merkes.

- Hun har kunnskap til å analysere blodprøve fra en lege, noe hun har gjort med meg.

- Utdannelsen hennes gjør at hun kan utføre medisinsk behandling (i Tyskland), samtidig som hun kombinerer dette med alternativ medisin. Etter min mening er dette fremtidens lege/terapaut!


Din tilbakemelding teller! Send oss noen ord om hva du synes var spesielt bra eller hva vi kunne ha gjort anderledes!