• naturmedisin@icloud.com
 • 473 37 936

Hvordan jobber jeg som Heilpraktiker med Naturmedisin?

 

Balance

Jeg jobber med de angitte terapiformene og starter alltid med en omfattende anamnese (innhenting av informasjon om deg) og spør for eksempel etter sykdomshistorie, forkjærlighet og aversjoner. Jo mer informasjon jeg kan få, desto bedre kan behandlingen bli tilpasset til deg.

En Heilpraktiker jobber som en detektiv og er alltid på leting etter årsaken til sykdommer, derfor trengs det ofte også en del gjennomføring av tester, som for eksempel:

 • matintoleransetest
 • urin-test
 • og mye mer for å avrunde diagnosen

Etter en omfattende anamnese og en blodanalyse ved hjelp av mørkefeltmikroskop kommer jeg med behandlingsforslag.
Hva slags behandlinger jeg gjennomfører skjer i samarbeid med pasienten. Jeg tar meg alltid tid til mine pasienter og hjelper med rådgivning og veiledning.
Jeg bruker homeopati, urter , supermat og koppingmassasje for å rense og avgifte kroppen, som ofte trengs for å sette i gang helbreding i kroppen. I mange tilfeller ligger det en ubalanse i tarmen som kan skape store helseproblemer. Jeg tilbyr øreakupunktur i kombinasjon med klassisk akupunktur ved energetiske ubalanser eller til å forebygge forstyrrelser.

 • cellesalter
 • kosttilskudd
 • Urtete
 • eller enkle matvarer

anbefaler jeg ofte for å støtte behandlingen. Du kan få veiledning av meg i form av gode råd innen kosthold, akupressur og annet for å hjelpe deg selv når du er hjemme. Hos en Heilpraktiker kommer du alltid til å oppleve at det brukes forskjellige terapier, det er alltid avhengig av helsetilstand hos pasienten. Noen ganger jobber jeg med å finne årsaken, andre ganger jobber jeg symptomatisk, for eksempel ved smerter eller andre ubehag, og jeg støtter med råd og omsorg. Jeg jobber også  forebyggende for å unngå funksjonsforstyrrelser i kroppen.

Hva er Naturmedisin?

Naturmedisin har utviklet seg tusen år før eller parallelt med den tradisjonelle, vestlige medisin.

Eksempler for naturmedisinske systemer er:

 • ayurvedisk
 • kinesisk medisin

Til naturmedisin hører for eksempel:

biologiske terapiformer som benytter naturlige substanser som:

 • urter
 • planteoljer
 • spesielle dietter
 • og/eller vitaminer
 • tradisjonell naturmedisin som er flere tusen år gammel og til den tilhører for eksempel:
 • den tradisjonelle kinesiske medisin, som er sammensatt av flere enkeltelementer i Kina
 • den gamle indiske medisin
 • den tradisjonelle europeiske medisin
 • alternativ medisin
 • bachs blomsterterapi
 • fargeterapi
 • biokjemi etter Schüssler og cellesalt

 


Tilbakemelding

FORKJØLELSE OG TETTE BIHULER

Jeg fikk akupunkturbehandling hos Nicole da jeg var forkjølet.
Nesa rant, og jeg følte meg skikkelig uggen.
Nicole stakk noen nåler på forskjellige steder i ansiktet mitt (det gjorde ikke vondt!).
Deretter sov jeg en times tid, og våknet opp igjen med en helt “åpen” nese og følte meg som ny igjen J
Har også ved flere anledninger fått nakke-, rygg- og ansiktsmassasje hvilket anbefales på det sterkeste hvis man vil unne seg total avslapning og velvære fra topp til tå.


Din tilbakemelding teller! Send oss noen ord om hva du synes var spesielt bra eller hva vi kunne ha gjort anderledes!