• naturmedisin@icloud.com
  • 473 37 936

Supermat


Tilbakemelding

FANTASTISK BEHANDLING MED HEILPRAKTIKK

Jeg har de siste årene gått til forskjellige behandlere som i seg selv har vært flinke i sitt fag. Det som skiller Nicole fra andre behandlere jeg har vært hos, er at hun har en mer helthetlig tankegang og kunnskap. Hun har en mentalitet som gjør at det finnes "flere veier/behandlingsteknikker til Rom". Det jeg har oppdaget, er at hvis jeg skal bli frisk, bør jeg ta tak i sammenhengene og ikke bare behandle symptomene. Nicole ser disse sammenhengene.

Uten å gå i detalj, så har jeg gradvis følt meg bedre etter å ha vært hos Nicole. Derfor har jeg sendt kjæresten min dit, og hun har fått behandling for problemer hun har lett etter en løsning på i flere år. Både hun og jeg har merket forbedringene. Derfor har jeg også anbefalt Nicole til andre.

Fordeler jeg har oppdaget ved å bruke Nicole:

- Hun ser sammenhenger. Eksempel: Jeg kan komme å si at jeg har vondt i høyre side av foten, så spør hun meg om jeg klør bak øret (noe jeg ikke hadde tenkt på), og kommer frem til problemet.

- Hun bruker flere behandlingsteknikker og tilpasser dem etter behov

- Når jeg forteller om en behandlingsteknikk hun ikke bruker, men som jeg har prøvd ut er hun veldig åpen for nye måter å gjøre ting på. Hennes mål er å få pasienten frisk, ikke at jeg kun må bruke hennes metoder.

- Hun har ofte små tips og triks, som er gratis, som du kan ta med deg hjem. Punkter å trykke på, metode for å teste Candida eller matallergi osv.

- Hun har en genuin interesse for det hun driver med, og det merkes.

- Hun har kunnskap til å analysere blodprøve fra en lege, noe hun har gjort med meg.

- Utdannelsen hennes gjør at hun kan utføre medisinsk behandling (i Tyskland), samtidig som hun kombinerer dette med alternativ medisin. Etter min mening er dette fremtidens lege/terapaut!


Din tilbakemelding teller! Send oss noen ord om hva du synes var spesielt bra eller hva vi kunne ha gjort anderledes!