• naturmedisin@icloud.com
  • 473 37 936

Tradisjonell Kinesisk Medisin

akupunkturAkupunktur hører til tradisjonell kinesisk medisin og er allerede blitt brukt i over 4000 år. Livsenergien fra menneskene blir i kinesisk medisin kalt Qi som flyter i meridianene. En irritasjon i disse punktene skal aktivere kroppens selvhelbredelse. Disse meridianene kan bli styrket eller svekket via akupunkturpunkt med forskjellige metoder, slik at livsenergien kan flyte optimalt og kroppen kan komme i balanse.

moxaMoxa

Moxa betyr å varme, og dette blir gjort med moxaull (artemisia vulgaris) mens du får akupunktur. Man setter biter av moxaull på nålene og tenner på disse. Varmen går via nålene inn i kroppen og blir fordelt via meridianene. En moxa behandling er like mye verdt som en akupunkturbehandling, og skal helst gjøres mellom akupunkturbehandlinger. Ulempen med denne urten er at det ryker sterk av den og lukten er intens.

kopingKopping

Dette er en metode som fungerer på grunn av undertrykket.  Når jeg setter glassene på ryggen blir huden suget inn i koppen og det kan oppstå røde sirkler som kan bli blå-lilla. Etter at huden har forandret seg blir glassene fjernet.

 


Tilbakemelding

HJERNESKADE ETTER ULYKKE

Hei
Jeg har gått til Nicole grunnet "post commotio syndrom". Etter hjernerystelsen hadde jeg unormalt søvnmønster, svimmelhet og hodepine.
Vanlig skolemedisin vet ikke helt hva de skal gjøre med dette, annet enn at det tar tid (og muligens anti-depressiva). Heldigvis har jeg en lege med en vid horisont, og han foreslo akupunktur.
Jeg fant Nicole!
Kombinasjonen av homeopati, akupunktur, soneterapi og cellesalter har fått meg raskt opp i form igjen. Nå er det tre uker siden første behandling, og livskvaliteten min har forbedret seg vesentlig.
Jeg anbefaler gjerne Heilpraktiker Nicole!


Din tilbakemelding teller! Send oss noen ord om hva du synes var spesielt bra eller hva vi kunne ha gjort anderledes!